SORU 20 Bin TL Altı Telefon Önerisi

emre tekhuyt

Yeni Üye
17 Ara 2024
2
0
1
Lise öğrencisiyim daha dengeli ve uzun ömürlü bir cihaz arıyorum birkaç model arasında kaldım (S21fe S22 Honor200 X6pro A55). Ağır oyun oynayan biri değilim, cihazın işlemcisinin güçlü olmasını istiyorum. Kısaca dengeli bir telefon istiyorum hangi telefonları tavsiye edersiniz

Son düzenleme:
biraz daha zorlayıp 24fe almak çok mantıklı olur hem kamera hem işlemci hem yazılım olarak rakiplerinin baya bir önünde bir cihaz.
x6 pro var o fiyatlara ama kamerası yetersiz ve poco serilerinde lehim hataları sistem uygulaması içi reklam çıkması vs aşırı itici bir cihaz
honor 200 gayet dengeli bir cihaz ama işlemcisi diğerlerinden daha altta olabilir ama gündelik kullanıcı için 3 4 yıl yeterli olucak bir cihaz
s22 ve s21 fe gibi cihazlar da olabilir tek canını sıkacak faktör pil ve sıcaklık olur ama diğer donanımlar için yeterli cihazlar (s21 fe biraz eskidi s22 daha ön planda)

kısa bir özet parayı yükseltebiliyorsan net alıcağın cihaz s24 fe olmalı eğer öyle bir şansın yoksa honor 200 veya s22 cihazlarından birini tercih etmen tavsiyemdir

Lise öğrencisiyim daha dengeli ve uzun ömürlü bir cihaz arıyorum birkaç model arasında kaldım (S21fe S22 Honor200 X6pro A55). Ağır oyun oynayan biri değilim, cihazın işlemcisinin güçlü olmasını istiyorum. Kısaca dengeli bir telefon istiyorum hangi telefonları tavsiye edersiniz
Xiomiler 10.000₺. 20.000₺ arasında telefonlar ben hem note 8 hemde note 12 yi kullandım şu anda hâlâ kullanıyorum kamerası da iyi bence fiyat performans

Üst Alt