HABER Petlas Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Özcan Son Açıklama

Açıklama

Gündem Haber

kimnediyor.com
Yönetici
Haber Editörü
13 Ara 2024
13
4
3
Petlas, yöneticisi Abdülkadir Özcan’ın Dubai-İstanbul uçuşunda yaşadığı olay nedeniyle özür diledi. Özcan, uçakta bir yolcuya bağırarak "Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ha! Lan ben milyar dolarlık adamım! Ben Türkiye’yi satın alırım! Bırak ulan bırak! Gel buraya lan!" gibi sert ifadeler kullanmış, bu durum üzerine kabin görevlileri Özcan’ı sakinleştirmek için müdahale etmek zorunda kalmıştı. Olayın ardından, Türk Hava Yolları (THY) Özcan’ı kara listeye alacağını açıklamıştı.

Petlas yaptığı açıklamada, Özcan’ın davranışlarının hem şirketin hem de ailesinin değerleriyle çeliştiğini belirtti. "Bu olayın hiçbir şekilde savunulacak yönü yoktur" denilen açıklamada, Türkiye kamuoyundan özür dilendi ve şirket içi gereken tedbirlerin en kısa sürede alınacağı vurgulandı. "Tüm Türkiye kamuoyundan özür diler, bu tür bir olayla gündeme geldiğimiz için bir kez daha üzgünüz" ifadeleri kullanıldı.

THY de uçağındaki bu olayı üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, şirketin, böyle bir durumu hoş karşılamadığını ve gerekli adımların atılacağını açıkladı. Bu olay, hem Petlas hem de Türkiye kamuoyunda geniş yankı uyandırarak, önemli bir gündem maddesi haline geldi.

Üst Alt